Skip to main content

Succesvolle samenwerking tussen jeugdzorgorganisatie SO! Trainingsbureau! en V4work.

De jeugdzorg gaan ten onder aan grote administratieve lasten. Medewerkers moeten uren schrijven en veel rapporteren. Terwijl teamleden veel ambulant werken en het liefst zoveel mogelijk de kinderen jongeren en ouders moeten helpen waar het nodig is. En dat moet toch niet vanachter je laptop. Aldus de visie van de kleinschalige jeugdhulp organisatie SO! Trainingsbureau.

Samen met Sabina Bos, directeur van SO! Trainingsbureau hebben wij de handen ineen geslagen. Wat begon met een pilot is uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking. Sabina Bos van SO! Trainingsbureau gebruikt software systeem V4 als digitale tool voor het effectief en efficiënt registreren van tijd en activiteit binnen haar organisatie. Handig voor medewerkers die ook op de smartphone snel uren en activiteiten registreren. Zij kunnen hiermee snel rapportages (met productcodes) aanleveren aan de gemeente, en de tijdregistratie wordt makkelijk verwerkt in de boekhouding.

Alle werkprocessen zijn gedigitaliseerd en er is altijd inzicht in de caseload van hulpvragen. Trainers werken in de mobiele app voor het registreren van activiteiten en tijd. Altijd en overal te gebruiken met realtime updates, wat zorgt voor inzicht en effectieve communicatie tussen alle teamleden. Ze houden nu meer tijd over voor waar het bij SO! Trainingsbureau om draait; aandacht en tijd voor het kind. Zo mooi dat Anchor Solutions op deze manier ook haar steentje hieraan kan bijdragen.

V4 is in samenwerking met SO! Trainingsbureau doorontwikkeld tot een volwaardige tool voor jeugdhulporganisaties. Heb jij ook interesse? Plan direct een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of demo afspraak in via: Afspraak maken – V4work Of bel met Hans Anker, telefoonnummer: 06 41 93 99 77

Close Menu

Anchor Solutions

Snaarmanslaan 76
Alkmaar
T: +31 6 41 93 99 77
E: info@v4work.com